Cum a ajuns un iPhone să coste 10.000 de dolari

  • Apple a eliminat Fortnite din AppStore, spre nemulţumirea fanilor
  • Pe eBay se vând acum iPhone-uri cu Fortnite preinstalat
  • Unii vânzători cer şi 10.000 de dolari pentru un asemenea iPhone
315 afișări

Pentru numai 10.000 de dolari poţi avea un iPhone de doi ani. Dacă-ţi sună ciudat, chiar este. După ce Apple a scos jocul Fortnite din AppStore, pe eBay au apărut anunţuri de vânzare pentru iPhone-uri mai vechi, cu Fortnite preinstalat.

Sigur, unii mizează pe îndârjirea fanilor Fortnite, alţii, pe prostie. Dar, ştii şi tu că din ambele se fac bani.

Oricum, să nu te surprină dacă intri pe eBay şi vezi un iPhone X care costă 10.000 de dolari, sau un iPhone 8 cu 4.300 de dolari, doar pentru că au Fortnite preinstalat.

Alex e jucător de Fortnite şi e puţin siderat.

Alex, gamer: Pe bune? Adică cât de bătut în cap trebuie să fii să cumperi aşa ceva? Până una alta, prost e ăla care cumpără, nu ăla care vinde. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici