iPhone 12 le dă bătăi de cap utilizatorilor. Sute de oameni se confruntă cu o problemă la care nu se aşteptau

  • Sute de utilizatori se plâng de o problemă cu display-ul de pe iPhone 12
  • În anumite momente, display-ul ecranului capătă o culoare verde
  • Apple este conştientă de problemă şi o va rezolva cu un update de software
3724 afișări
Imaginea articolului iPhone 12 le dă bătăi de cap utilizatorilor. Sute de oameni se confruntă cu o problemă la care nu se aşteptau

Deşi costă şi 1000 de dolari, iPhone 12 nu este lipsit de probleme. Mai mulţi utilizatori se plâng pe net de display.

Un nou an, alte probleme. Apple se bucură de o cerere uriaşă pentru iPhone 12, însă acum are alte bătăi de cap. Sute de utilizatori se plâng pe platforma Reddit de o problemă a display-ului pe noile modele. Display-ul capătă o nuanţă ciudată în anumite momente sau începe să licăre aleatoriu.
 
"Tocmai când mă pregăteam să vând telefonul ca să-mi iau un iPhone 12" spune un utilizator. "Credeam că sunt eu nebun, am păţit-o din prima zi" se plânge un altul. "Apple trebuie să rezolve această problemă" e concluzia generală.
 
Apple este deja conştientă de problemă. Conform MacRumors, Apple a anunţat la magazine să nu accepte ca device-urile să fie trimise în service pentru această problemă. Lucru care sugerează că problema este una de software şi poate fi rezolvată cu un update la care lucrează Apple.
 
„Această situaţie îi pune pe cei care au această problemă într-o dilemă pentru că eşti blocat cu acest telefon până vine rezolvarea, dacă va veni. Apple nu a confirmat public, a fost discutată intern. Vestea bună este că, dacă ai această problemă, să ştii că investighează situaţia”, spune Sam Kohl, tech youtuber.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici