TicWatch Pro 3 se ia la trântă cu Apple Watch şi Samsung Galaxy Watch

  • TicWatch Pro 3 propune o autonomie de 45 de zile în modul Essential
  • Sistemul dual screen suprapune un ecran monocrom şi unul AMOLED
  • Sistemul de operare Wear OS îţi oferă foarte multe aplicaţii din Google Play
1291 afișări
Imaginea articolului TicWatch Pro 3 se ia la trântă cu Apple Watch şi Samsung Galaxy Watch

Sursa foto: YouTube / Mobvoi

După ce-ai văzut de ce sunt în stare smartwatch-urile de la Samsung şi Apple, TicWatch PRO 3 vine cu o altfel de propunere. Un ceas cu autonomie de 45 de zile.

Da, ai auzit bine. Şi asta datorită sistemului dual display. Sunt practic două ecrane suprapuse, unul monocrom, pentru economisirea bateriei şi celălalt AMOLED pentru detalii şi culoare.

Dacă foloseşti ceasul în modul Smart, cu ecranul AMOLED, autonomia scade la 72 de ore, dar dacă foloseşti modul Essential, cu ecranul monocrom, va trebui să treacă o lună şi jumătate până să-l incarci din nou.

Şi dacă ai crezut că ai nevoie de Apple Watch ca să măsori saturaţia în oxigen din sânge, TicWatch 3 are încorporat un puls-oximetru. Datorită sistemului de operare Wear OS de la Google ai Google Voice Assistant, navigaţie cu Google Maps şi aplicaţii din Play Store, totul la un preţ de 300 de dolari.

Uite şi ce cred youtuberii care l-au avut în teste.

Chris Barraclough, jurnalist tech: Îmi place să-l folosesc, nu face nimic revoluţionar sau ieşit din comun, dar e un smartwatch premium solid, care funcţionează aşa cum te-ai aştepta. 

Mike O’brien, tech youtuber: 6 Ar fi fost bine să aibă o ramă rotativă, pentru că e un ecran mic şi ar fi fost foarte utilă pentru navigare. 9.46 MUSCĂ 10.10 Totuşi, una peste alta, este impresionant, îl recomand oricui vrea un ceas cu Wear OS. 

Chigz Tech Reviews, tech influencer: Ai Wear OS de la Google, care include Play Store, care include toate aplicaţiile populare de fitness, ca Strava şi preferinţele tale muzicale şi multe altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici