Urmăreşte-ţi sarcina pe smartwatch. Garmin oferă acum opţiunea de tracking pentru gravide

  • Garmin oferă acum opţiunea de tracking pentru gravide
  • Poţi urmări progresul bebeluşului şi poţi nota informaţii utile pentru medic
  • Opţiunea însă nu înlocuieşte medicul, mergi la controalele periodice
263 afișări
Imaginea articolului Urmăreşte-ţi sarcina pe smartwatch. Garmin oferă acum opţiunea de tracking pentru gravide

Urmăreşte-ţi sarcina pe smartwatch. Garmin oferă acum opţiunea de tracking pentru gravide

Garmin, producătorul de smartwatch-uri specializate pe fitness, vine în ajutorul viitoarelor mame.

Noua opţiune de urmărire a sarcinii îţi permite să urmăreşti progresul bebeluşului tău săptămână de săptămână, sa-i urmăreşti dezvoltarea, mărimea şi necesităţile nutritive.

Viitoarele mămici vor putea să-şi suspende update-urile cu privire la programele de fitness şi să-şi ajusteze alertele de ritm cardiac, pentru că acesta fuctuează în limite mult mai largi în perioada de sarcină.

Aplicaţia Garmin Connect îţi va permite să-ţi setezi remindere ca să nu uiţi să bei apă, sau să notezi date despre mişcările bebeluşului, nivelul de glucoză din sânge şi alte informaţii care pot fi foarte utile medicului tău.

Însă Garmin îţi atrage atenţia că opţiunea nu înlocuieşte medicul, va trebui să te prezinţi în continuare la controalele periodice. Dar vei fi mai bine informată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici