Video DECLARAŢIA ZILEI Stelian Ion: Depunem un proiect de lege pentru abrogarea prevederilor recursului compensatoriu

Deputatul USR Stelian Ion a anunţat, luni, că va depune în Parlament un proiect de lege care prevede abrogarea prevederilor referitoare la recursul compensatoriu, precizând că Guvernul ar trebui să vină cu ordonanţă de urgenţă de abrogare.

98 afișări

„USR va depune astăzi (luni-n.r) un proiect de lege care să abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu. O Românie întreagă a observat zilele trecute, a văzut terifiată la televizor imaginile crimei teribile de la Mediaş. Am auzit cu toţii de celelalte infracţiuni, de tâlhăriri, de violurile, de faptele comise cu violenţă de către deţinuţii care au fost eliberaţi înainte de termen în baza acestui recurs compensatoriu. Deja este prea târziu. Guvernul ar trebui să vină el cu o ordonanţă de urgenţă de abrogare”, a declarat Stelian Ion, luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici