Video Jurnal de parlamentar. Cum îşi petrec aleşii timpul acasă pe timp de epidemie de coronavirus

  • Senatorul PMP Lucian Iliescu îşi petrece timpul liber cu cele trei fete ale sale
  • Mihai Goţiu de la USR a revenit la o dragoste mai veche, gătitu
  • În această perioadă, parlamentarii se supun aceloraşi reguli ca şi tine. Nici ei nu mai merg la serviciu, sunt nevoiţi să stea în casă, aşa că trebuie să-şi ocupe cumva timpul.
343 afișări

Senatorul PMP Lucian Iliescu, de exemplu, a devenit... bonă pentru cele trei fete ale sale.

”Ne uităm la televizor. Fetele sunt, după cum vedeţi, sunt pe telefon, se uită la desene, se uită la youtube.”

Maria, fata cea mare a politicianului, are 12 ani, aşa că şi-a făcut deja o idee cum stă treaba cu coronavirusul.

”Este o situaţie de criză şi aici e între viaţă şi moarte. Dacă mori, mori... e ghinionul tău.”

Cu tot timpul liber pe care îl are acum la dispoziţie, Mihai Goţiu de la USR s-a putut întoarce la o dragoste mai veche.

”Unul dintre lucrurile care îmi place să le fac atunci când stau un pic acasă e să experimentez diferite reţete culinare, în special paste sau diferite tipuri de paella.”

Oana Bîzgan e deputat independent. Dar, înainte de toate este mamă. A înţeles cât de importantă e igiena, aşa că a supus toate jucăriile copiilor unui proces atent de dezinfectare cu clor.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici