Video VIDEO Imagini amuzante cu un pui de urs care se joacă cu o cameră de monitorizare a faunei din Piatra Craiului

  • Un pui de urs se joacă cu o cameră de monitorizare a faunei montată într-o pădure din Piatra Craiului.
  • Imaginile au fost înregistrate chiar de camera care este tăvălită prin zăpadă de puiul de urs.
1171 afișări

Imaginile au fost postate pe Facebook de reprezentanţii Romsilva, compania care administrează rezervaţia naturală Piatra Craiului.

„Faceţi cunoştinţă cu cel mai curios şi năzdrăvan puiuţ de urs! Această cameră de monitorizare din Parcul Naţional Piatra Craiului a devenit punctul de interes pentru un pui de urs curios şi hotărât să facă nişte schimbări de ...decor, iar mama lui pare să nu aibă nimic împotrivă”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii Romsilva.

Potrivit reprezentanţilor Romsilva, România are una dintre cele mai dezvoltate populaţii de urs din Europa. În Parcul National Piatra Craiuluii fauna este strict protejată. Acest parc are o suprafaţă de 14.800 de hectare în judeţele Braşov şi Argeş, din care 10.860 de hectare sunt păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici