Zeci de oameni cer „Transparenţă” în faţa Biroului Electoral al Sectorului 1. Protestatarii vor renumărarea voturilor

  • Zeci de oameni protestează, miercuri dimineaţa, în faţa Biroului Electoral al Sectorului 1 al Capitalei.
  • Aceştia cer renumărarea voturilor.
  • Manifestanţii strigă „Renumărare” şi „Transparenţă”.
1765 afișări
Imaginea articolului Zeci de oameni cer „Transparenţă” în faţa Biroului Electoral al Sectorului 1. Protestatarii vor renumărarea voturilor

Zeci de oameni s-au adunat în faţa Biroului Electoral al Sectorului 1, majoritatea spunând că sunt susţinătorii lui Dan Tudorache, primarul în funcţie al Sectorului 1.

Aceştia spun că vor să fie renumărate voturile. Susţinătorii strigă „Transparenţă” şi „Renumărare”.

Alături de manifestaţi este şi Dan Tudorache. Acesta a declarat că miercuri la ora 12.00 ar trebuie să fie luată o decizie.

„Am solicitat la Biroul Electoral Central renumărarea voturilor. Am înţeles că astăzi (miercuri – n.r.), undeva la ora 12.00 va fi o şedinţă şi se va lua o decizie. Aşteptăm şi sperăm să se decidă renumărarea voturilor, pentru că, din punctul nostru de vedere, sunt suspiciuni de fraudă şi cel mai corect este să renumărăm”, a spus Dan Tudorache.

Clotilde Armand îşi menţine primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, Dan Tudorache, după numărarea a 96% dintre voturi, arată rezultatele parţiale ale BEC.

Atât Armand, cât şi Tudorache susţin că au câştigat alegerile şi spun că votul a fost fraudat. PSD cere renumărarea voturilor, în vreme ce USR PLUS se opune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici