Video Mircea Diaconu: Am votat pentru un preşedinte al tuturor românilor

Prezidenţiabilul Alianţei electorale „Un Om” Mircea Diaconu a afirmat, duminică la ieşirea de la urne, că a votat pentru un preşedinte al tuturor românilor.

659 afișări

„Am votat pentru un preşedinte al tuturor românilor şi în niciun caz pentru un preşedinte al propriului său partid politic contra celuilalt partid politic, împărţind România în bucăţi. Din păcate, de 30 de ani se întâmplă cam la fel. Sper din tot sufletul cât mai repede să începem să facem pace în ţara asta”, a declarat Mircea Diaconu, după ce a votat la o secţie de votare din Capitală.

El a adăugat că a venit la vot însoţit de familie.

„Am venit însoţit de familia mea. Aici erau foarte mulţi oameni. Am venit însoţit de copiii mei, de soţia mea şi nepoţica mea. Sunt oameni care au fost aici când au intrat şi au zis că au venit pentru mine. Dacă au venit pentru mine, vreau să fie lângă mine. Sunt foarte mulţi oameni care sunt lângă mine, fără să scrie pe ei nimic”, a explicat Diaconu.

Întrebat de ce a ales Ateneul Român şi pentru anunţul candidaturii şi pentru declaraţiile pe care le va face la închiderea secţiilor de votare, Mircea Diaconu a răspuns: „Ateneul ne-a ales pe noi. Eu nu am ales Ateneul. Ateneul este, după părerea mea, un templu al românismului. Aşa şi arată. Aşa s-a şi instituit. Este o formă splendită de civism românesc care a funcţionat acum 100 de ani. Daţi un leu pentru Ateneu. De aceea simbolic pentru mine Ateneul este una dintre principalele rădăcini ale noastre”.

 

Taguri:
diaconu,
alegeri,
vot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici