Surpriză la Australian Open. Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur

Maria Sharapova (Rusia; 145 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Australian Open. Beneficiară a unui wild-card din partea organizatorilor, fosta lideră mondială a cedat în două seturi, 3-6; 4-6, în faţa sportivei Dona Vekic (Croaţia; 20 WTA).

808 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Australian Open. Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur

Surpriză la Australian Open. Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur

Partida s-a terminat într-o oră şi 22 de minute, iar rusoaica a reuşit doar două break-uri. Unul a venit în primul set, la scorul de 5-1, când soarta era deja decisă, iar al doilea în actul secund, când Sharapova s-a distanţat la 4-1 pe tabelă. În cele din urmă, Vekic a revenit şi a câştigat toate game-urile.

Eşecul o coboară mult pe Sharapova în clasament, la finalul Marelui Şlem. Anul trecut a atins turul 4, iar eliminarea prematură din acest sezon duce la pierderea unor puncte importante. La actualizarea live a clasamentului WTA, Sharapova coboară sub locul 360.

„Nu ştiu dacă voi juca anul viitor. Am fost norocoasă că am putut să fiu aici. Le mulţumesc organizatorilor că mi-au permis să fiu parte din acest eveniment. Este greu să spun ce se va întâmpla în următoarele 12 luni.

E greu să spun acum că sunt pe drumul cel bun. Dar nu am de ales, trebuie să cred în mine. Dacă faci tot ce trebuie şi nu crezi în tine, greşeşti. Pot să vorbesc despre dificultăţile mele şi despre problemele la umăr, dar nu-mi stă în caracter.” , a declarat Maria Sharapova la finalul meciului.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici