Lucid Motors pregăteşte un sistem de sunet cu 21 de boxe în viitoarea sa maşină electrică

  • Lucid Motors lucrează la un sistem audio care să conţină tehnologia Dolby Atmos
  • Sistemul audio va fi montat pe vehicul electric Lucid Air
  • Conţine 21 de boxe care vor fi montate peste tot în maşină, inclusiv în tavan
79 afișări
Imaginea articolului Lucid Motors pregăteşte un sistem de sunet cu 21 de boxe în viitoarea sa maşină electrică

Lucid Motors pregăteşte un sistem de sunet cu 21 de boxe în viitoarea sa maşină electrică

Tesla va avea curând un rival pe măsură. Şi nu este vorba de Apple, ci de Lucid Motors. Aceştia vin cu o armă secretă în acest duel.

Lucid Motors a anunţat o premieră pentru o maşină: sistemul audio Dolby Atmos care va fi folosit pe viitorul model electric Lucid Air. Sistemul audio conţine 21 de boxe integrate natural, inclusiv în tavan.

„A trebuit să fim cu adevărat meticuloşi cu plasarea hardware-ului, cu poziţionarea boxelor peste tot în vehicul. Şi totul a fost făcut astfel încât să fie ascunse, discrete. Veţi observa în interiorul unui model de Lucid Air că nu sunt boxe mari de metal cu grilaj sau chestii de acest gen. Totul este ascuns şi subtil pentru că vrem ca sunetul să fie cel care conduce experienţa, nu hardware-ul”, explică Derek Jenkins, vicepreşedinte design Lucid Motors.

În afară de muzică, sistemul Atmos conţine alerte sonore atunci când pasagerii nu poartă centura de siguranţă.

Lucid Motors nu sunt singurii care au anunţat un parteneriat de acest fel. Audi a anunţat recent o colaborare cu Sonos pentru a lucra la echipamentul audio al modelului Q4 E-Tron care va fi lansat în aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici