HOROSCOP 30 septembrie 2019: Patru zodii vor fi puse astăzi în faţa unor decizii importante

În dimineaţa primei zile a acestei săptămâni, Luna aderă la o conjuncţie cu Mercur în Balanţă, conferindu-le zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) viteză de reacţie şi mult tact. Spre seară, când Luna trece în Scorpion şi trasează un aspect tensionat de careu lui Uranus retrograd din Taur, semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt puse în faţa unor alegeri dificile.

9000 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 septembrie 2019: Patru zodii vor fi puse astăzi în faţa unor decizii importante

HOROSCOP 30 septembrie 2019

Berbec

Prima parte a zilei este una extrem de favorabilă negocierilor salariale şi tratativelor care vizează chestiuni financiare în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, colaboratori sau clienţi. Cu toate că părerile sunt diferite la început, în cele din urmă, ele converg într-o direcţie comună şi ajungeţi la un consens în privinţa unei sume, unui buget, a investiţiilor şi cheltuielilor. Ai grijă însă ca, de dup-amiază încolo, să nu te întinzi tu mai mult decât te ţine plapuma. Există riscul să exagerezi dacă ajungi la cumpărături şi să faci achiziţii costisitoare care întrec posibilităţile tale financiare de acum.

Taur

În cazul tău, întrevederile de afaceri şi mai cu seamă cele menite să pună bazele unui parteneriat nu primesc avizul astrelor, semn că există riscul ca în această dup-amiază să nu ajungeţi la un punct de vedere comun în ceea ce priveşte cadrul de desfăşurare al colaborării. Se anunţă, de asemenea, cod roşu de conflict şi în raport cu partenerul de viaţă, indiciu cum că ar trebui să dai dovadă de mai mult tact. Pe de altă parte, de dimineaţă, eşti în relaţii bune cu colegii de muncă, iar randamentul afişat este unul care se ridică la cote foarte mari.

Gemeni

În prima parte a acestei zile, se întrevede un timp propice activităţilor care te stimulează creativ şi te provoacă să găseşti soluţii originale la problemele cu care te confrunţi. La fel de favorizate sunt şi iniţiativele care îl implică pe partener, motiv pentru care, dacă ai dimineaţa liberă, nu ar strica să faceţi ceva special împreună. De la orele amiezii încolo, s-ar putea ca atmosfera de la serviciu să se tensioneze. Sau poate primeşti în ultimul moment o sarcină de serviciu complicată pe care trebuie să o finalizezi de urgenţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că resimţi intens presiunea.

Rac

Relaţiile cu cei dragi sunt polarizante astăzi, în sensul că, în prima jumătate a zilei, s-ar putea să vă înţelegeţi bine, mai ales în ceea ce priveşte anumite chestiuni de ordin casnic sau de familie. Atmosfera începe să se degradeze de la prânz încolo, atunci când apar nemulţumiri cu privire la modul în care îţi manageriezi timpul. Este posibil să îţi fi luat unele angajamente vis-a-vis de copii sau partener care se suprapun peste unele planuri cu prietenii sau invers. În orice caz, vorbim de una dintre acele zile în care îţi este dificil să-i împaci pe toţi cei dragi.

Leu

Aspectele trasate în această dimineaţă îţi potenţează abilităţile de comunicare şi socializare, astfel încât faci faţă oricărui tip de interlocutor şi context. În plus, excelezi când vine vorba de multitasking, iar drumurile pe care le întreprinzi şi activităţile în care te angrenezi sunt încununate de succes. De dup-amiază începând, s-ar putea ca situaţia să nu mai stea la fel de roz. Mai exact, ţi se aduc reproşuri cu privire la investiţia de timp pe care o faci la serviciu în comparaţie cu cea de acasă. Dacă nu te-ai achitat de unele îndatoriri casnice, aşteaptă-te să apară reclamaţii pe acest plan.

Fecioară

În prima parte a zilei, ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a bugetului acestei săptămâni şi/ sau de valorificare a unor economii, iar tot ce trebuie să faci pentru a le identifica este să ciuleşti urechile şi să îţi întinzi tentaculele. Dacă ai programat întâlniri de afaceri importante în a doua jumătate a acestei zile, asigură-te că te înarmezi în prealabil cu o minte deschisă şi că ai grijă să îţi modulezi tonul. Unele argumente ţi-ar putea fi puse sub semnul întrebării şi crezi eronat că eşti luat(ă) peste picior. În cazul în care faci unele drumuri, aşteaptă-te la surprize.

Balanţă

Cu Luna conjunctă cu Mercur în semnul naşterii tale, prima jumătate a acestei zile nu poate fi decât una reuşită pentru tine. Ai parte de toate ingredientele cosmice pentru a ieşi în evidenţă în mod pozitiv, indiferent de contextul în care te plasezi sau te regăseşti în această dimineaţă. Problemele s-ar putea să apară după orele prânzului, atunci când există posibilitatea să faci unele gafe de ordin financiar. Ai mare grijă cum îţi drămuieşti banii pentru că este abia luni şi rişti să cheltuieşti o mare parte a bugetului dedicat acestei săptămâni. Poate fi însă vorba despre unele plăţi iminente.

Scorpion

Lunea asta nu se numără printre cele mai bune zile de săptămâna aceasta pentru tine. În prima parte a zilei, pare că îţi fuge mereu mintea la modul în care te-ai comportant vis-a-vis de cineva sau la mesajul din spatele unor cuvinte care ţi-au fost adresate mai deunăzi. Ori poate nu te poţi abţii să nu o iei pe calea amintirilor, ajungând la evenimente mai puţin plăcute trăite în raport cu cineva drag. Fii însă cu băgare de seamă pentru că s-ar putea să ajungi la disensiuni din pricina acestor gânduri care nu îţi dau pace. Încearcă să fii echilibrat(ă).

Săgetător

Prima jumătate a acestei zile este una în care poţi înregistra progrese notabile în ceea ce priveşte planurile de viitor şi/ sau proiectele de grup. De la fel de mult succes ai putea să te bucuri şi dacă încerci să cultivi relaţii care te-ar putea ajuta să îţi dezvolţi unele strategii de business sau să le finanţezi. Într-un cuvânt, networking-ul este punctul tău forte şi eşti pe val la nivel social. După orele prânzului, încearcă să nu te încarci cu sarcini de lucru complexe. Se pot complica cele pe care le ai deja şi să nu îţi mai rămână timp.

Capricorn

Dimineaţa acestei zile îţi poate aduce oportunităţi inedite de a ieşi la rampă, dobândite fie prin faptul că te remarci graţie realizărilor, fie pentru că ai câştigat încrederea unor jucători puternici din compania în care activezi sau din domeniul tău de activitate. Profită de cele care crezi că te-ar putea aduce mai aproape de obiectivele tale profesionale. În dup-amiaza acestei zile, încearcă să fii atent(ă) cum îţi manageriezi timpul. Ţi-ai dori să vezi şi de preocupările de moment sau de cei dragi, dar şi de prieteni sau de planurile tale de lungă durată. Pe ambele nu le poţi face acum.

Vărsător

În cazul în care nu ţi-ai creionat un program pentru azi, ia în calcul ideea de a rezolva chestiuni birocratice în prima parte a zilei, atunci când astrele îţi surâd din acest punct de vedere. De asemenea, în cazul în care ai depus recent o cerere pentru o aprobare sau o autorizaţie, există posibilitatea să primeşti un răspuns afirmativ în acest sens de dimineaţă. La fel de favorizate sunt şi deplasările pe distanţe lungi şi chestiunile care ţin de studii. Caută totuşi să nu îţi neglijezi responsabilităţile care îţi revin în gospodărie sau acasă, căci altfel poţi primi critici aspre.

Peşti

În plan relaţional, fie că ne referim la parteneriatul de viaţă sau la cel de afaceri, astrele sunt de partea ta şi te susţin în tot ceea ce îţi propui să realizezi în raport cu persoana iubită, asociaţii, colaboratorii sau clienţi. Singura condiţie este aceea de a da dovadă de diplomaţie şi transparenţă, mai ales dacă se aduc în discuţie chestiuni de ordin financiar cu un potenţial efect bilateral de durată. Rezervele de tact s-ar putea să scadă însă spre seară, atunci când rişti să te inflamezi mai mult decât de obicei, din motive care altfel nu te-ar fi afectat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici