HOROSCOP 6 septembrie 2019: Zodiile care ar putea avea parte de provocări multiple în plan profesional

Astăzi se formează un careu în T pe semnele Fecioară – Peşti – Săgetător în care sunt implicaţi Luna şi Jupiter din Săgetător, Mercur, Venus şi Marte din Fecioară şi Neptun retrograd din Peşti. Pe fondul acestei configuraţii astrale complexe, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea avea parte de provocări multiple în plan profesional, financiar şi sentimental. Se arată însă veşti bune pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care se bucură de succes în tot ceea ce îşi propun graţie trigonului armonios trasat de Soarele din Fecioară lui Saturn retrograd din Capricorn.

3180 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 septembrie 2019: Zodiile care ar putea avea parte de provocări multiple în plan profesional

HOROSCOP 6 septembrie 2019: Zodiile care ar putea avea parte de provocări multiple în plan profesional

Berbec

Săptămâna aceasta lucrătoare pare să îţi fi pricinuit foarte multă oboseală. Sau poate că te confrunţi cu o problemă de sănătate care face ca unele sarcini de serviciu obişnuite să îţi pară mai dificile decât de obicei. În orice caz, cert este că îţi vine greu să te concentrezi, iar riscul de a calcula greşit urmările aplicării defectuoase a unor tehnici de lucru este destul de ridicat. Pare însă că într-un final, printr-un exerciţiu de voinţă demn de toată lauda, reuşeşti să finalizezi cu bine ceea ce ai început. Caută însă ca în weekend să rezervi timp suficient pentru odihnă.

Taur

Îţi vine greu să te împarţi astăzi între viaţa socială şi cea sentimentală, iar în ciuda faptului că încerci să îi mulţumeşti pe toţi, nu scapi fără reproşuri. Este cât se poate de clar că ai uitat de tine pe parcursul. Te epuizezi încercând să bifezi timp de calitate cu partenerul, angajamente cu prietenii şi activităţi cu copiii şi se vede că faci eforturi mari pentru a ţine pasul. Faptul că eşti mereu obosit(ă) şi tinzi să fii absent(ă) îţi afectează însă capacitatea de concentrare şi de a te bucura sincer de clipele acestea. Urmăreşte să îţi stabileşti unele priorităţi.

Gemeni

Viaţa de familie şi cariera îţi solicită timpul şi atenţia în egală măsură astăzi. Nu este de mirare că te simţi asemeni unui resort de care se trage la ambele capete. Din pricina suprasolicitării, ajungi azi să te răsteşti la partener şi să insinuezi faptul că ar fi răspunzător într-un fel sau altul de situaţia creată. Într-o anumită măsură, ai dreptate, în sensul că ţi-ar putea lua mai multe sarcini casnice de pe urmeri în această perioadă. Pe de altă parte, nu este vina lui că ţi-ai luat în spate mai multe decât poţi duce. Schimbă-ţi atitudinea şi solicită-i ajutorul.

Rac

Dacă ai mai mulţi superiori, s-ar putea ca unul să îţi solicite astăzi ceva, iar altul altceva. Aşteptările şi standardele lor nu coincid, iar comunicarea defectuoasă pe linia ierarhică de la serviciu te face pasibil(ă) de greşeli pe care altfel nu le-ai comite. În cazul în care te găseşti într-o asemenea situaţie, nu îţi fie teamă să ceri lămuriri. Decât să purcezi fără să ştii exact ce se doreşte de la tine, mai bine clarifici nelămuririle în prealabil şi abia apoi te apuci de treabă. În caz contrar, în capul tău se sparg oalele şi ei nu-şi vor asuma vina.

Leu

Unele plăţi neanticipate te împiedică să faci o achiziţie pentru care ai făcut economii până acum. La fel de posibil este ca o cheltuială nenecesară să îţi afecteze bugetul pe acest sfârşit de săptămână. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu sta prea strălucit cu banii în prag de weekend. S-ar putea totuşi să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a resurselor care ţi-au mai rămas. Diferenţa în ceea ce priveşte bugetul pe final de săptămână nu este mare deoarece trebuie să pui deoparte câte ceva pentru o plată din viitorul apropiat.

Fecioară

Starea de tensiune dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri ajunge să se reflecte în atmosfera încărcată de acasă. Scenariul acesta este cu atât mai posibil dacă tu şi persoana iubită lucraţi împreună sau în cadrul aceleiaşi companii. Este foarte important să delimitaţi clar cele două sectoare de viaţă dacă nu vă doriţi ca starea de tensiune să se prelungească şi în familie, iar această recomandare este valabilă şi pentru nativii(ele) care formează un cuplu, dar nu muncesc în acelaşi domeniu cu cel drag. Veţi reuşi să aplicaţi rapid acest sfat, fără ca situaţia să meargă-n mai rău.

Balanţă

Cu toate că este ultima zi lucrătoare din săptămână, pare că eşti supus(ă) unui nivel crescut de stres la serviciu. Sau poate s-a adunat oboseala ori ai o problemă de sănătate. Aşa s-ar explica faptul că ai capsa pusă mai toată ziua şi te comporţi asemeni unui butoi cu pulbere gata-gata să explodeze. La cel mai mic stimul rişti să reacţionezi intempestiv, şocându-i pe cei din jurul tău. Încearcă să te stăpâneşti pentru că rişti să spui sau să faci lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Odată ajuns(ă) acasă, confesează-i-te cuiva apropiat în legătură cu ceea ce simţi.

Scorpion

Treci printr-o perioadă în care ţi-ai propus să investeşti mai mult în tine şi în ceea ce îţi place. Sau poate eşti la început de relaţie şi vrei să impresionezi prin mici cadouri destul de costisitoare. Unde mai pui că ţi-ai luat unele angajamente sociale ferme, care implică şi ele cheltuieli destul de mari. Aşadar, s-ar putea ca astăzi să constaţi că bugetul planificat pentru acest weekend trebuie suplimentat. Acest lucru nu ar constitui o problemă dacă ar fi o situaţie excepţională. În realitate, tinde să se transforme într-un obicei. Caută să mai reduci din plăţile ce nu reprezintă priorităţi.

Săgetător

De regulă, eşti o persoană spontană, dar responsabilităţile care îţi revin astăzi şi în această perioadă pe plan profesional şi în familie te împiedică să mai încerci la fel de multe lucruri noi ca până acum. Întâi de toate, nu mai ai timp, iar pe de altă parte, nu îţi mai permiţi să începi proiecte fără a le duce la bun sfârşit. Este drept că, într-o anumită măsură, ţi-este greu să te mai recunoşti, dar măcar te consolezi cu gândul că dispui de finanţele necesare pentru a te bucura de experienţe la care altfel nu ai fi avut deloc acces.

Capricorn

O discuţie în contradictoriu de astăzi sau poate o simplă replică spusă la nervi riscă să aducă la suprafaţă temeri, frustrări sau prejudecăţi de care ai încercat să scapi de multă vreme. Pentru că nu au fost procesate cum se cuvine, este nevoie de un singur stimul aparent insignifiant pentru a le readuce în actualitate. O astfel de stare de fapt ar trebui să îţi dea mult de gândit. Concluzia la care ar trebui să ajungi este aceea că mai ai de lucrat la consolidarea încrederii de sine. Privind retrospectiv, realizezi totuşi că poţi depăşi fără dificultăţi aceste impedimente interioare.

Vărsător

Este posibil să fie nevoie astăzi să faci o investiţie substanţială într-un proiect sau o idee de afaceri. Aceasta vizează fie dezvoltarea acestor iniţiative, fie depăşirea unui impas în care s-au aflat de ceva timp încoace. În cazul în care un prieten îţi solicită un împrumut, ideal ar fi să te gândeşti de două ori dacă ar fi oportun să îl sprijini. Dacă banii au constituit o problemă în trecut, poate ar fi mai bine să îl susţii emoţional mai degrabă decât financiar. Indiferent de dilema cu care te confrunţi astăzi, ascultă-ţi vocea interioară atunci când cauţi un răspuns edificator.

Peşti

Între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri s-ar putea duce astăzi o luptă aprigă pentru putere. Competitivitatea este ingredientul principal al progresului, dar s-ar putea ca în cazul vostru să ia forma unei încălcări a drepturilor şi limitelor pe care vi le-aţi impus la început. Provocaţi-vă, mai degrabă, unul pe celălalt să vă autodepăşiţi, să cereţi mai mult de la voi înşivă şi luaţi-vă la întrecere către obiectivele comune sau personale. Dacă vă puneţi piedici sau uitaţi că formaţi o echipă, nu numai că vă creaţi reciproc dezavantaje, dar riscaţi de asemenea să cădeţi în propria capcană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici