Video Meteo #azi 17 mai: Vreme instabilă, dar caldă/ Maximele termice ale ZILEI

Vremea va fi instabilă mai ales în vest şi sud-vest. Vor fi averse şi descărcări electrice, vânt cu intensificări, vijelii şi căderi de grindină în cea mai mare parte a ţării. Maximele termice se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest şi 28 de grade în estul ţării, informează ANM.

431 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Temperatura mai creşte în Capitală azi, ajunge până la 26 de grade, dar instabilitatea atmosferică se menţine. După-amiaza şi noaptea va ploua în averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu intensificări. În week-end este prognozată vreme caldă dar tot instabilă. Va ploua la orele amiezii, iar vântul va sufla cu intensificări. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. 

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi instabilă până duminică dimineaţa mai ales în vest şi sud-vest, spun meteorologii. Vor fi averse şi descărcări electrice, vânt cu intensificări, vijelii şi căderi de grindină în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de apă pot depăşi local 30 l/mp. Maximele termice se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest şi 28 de grade în estul ţării. 

La noapte va mai ploua în zona Moldovei şi izolat în rest. Cerul va fi variabil, mai mult noros iar vântul va sufla moderat. Minimele termice se vor încadra între 6 şi 17 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

LITORAL

Pe litoral maxima termică va urca până la 22 de grade Celsius, dar cerul va fi variabil şi sunt condiţii de ploaie după-amiaza şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat iar minimele nocturne se vor încadra între 12 şi 15 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici