VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

În această noapte, pe arii restrânse, se va produce brumă.

744 afișări
Imaginea articolului VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 2 grade. Vor fi condiţii de brumã.

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile minime se vor situa între -4 şi 5 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, se va produce brumã.

Sâmbătă

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul şi sud-estul ţãrii, unde va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului la munte, şi pe arii restrânse în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice şi sud-vestice, iar cele minime se vor situa între -5 şi 8 grade. Izolat va fi ceaţã, iar în estul Transilvaniei se vor menţine condiţiile de brumã.

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã uşor. Cerul va fi variabil în sudul şi sud-estul ţãrii şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade, mai coborâte pe litoral, spre 11 grade, iar minimele se vor încadra între -3 şi 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârşitul intervalului, în estul Transilvaniei se va produce brumã.

Luni

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Vor fi înnorãri temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în jumãtatea nordicã a ţãrii, iar în rest cerul va fi variabil. La munte, în special la altitudini mari în a doua parte a intervalului, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri la munte, iar la cote mai reduse şi în estul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 10 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici