Sarkozy va discuta cu membrii Guvernului şi cu Thierry Henry despre rezultatele Franţei la CM

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, premierul François Fillon şi ministrul Sporturilor, Roselyne Bachelot, vor analiza rezultatele echipei naţionale de fotbal la CM în cadrul unei reuniuni ce va avea loc miercuri, urmând ca joi Sarkozy să discute şi cu atacantul Thierry Henry.

13 afișări
Imaginea articolului Sarkozy va discuta cu membrii Guvernului şi cu Thierry Henry despre rezultatele Franţei la CM

Sarkozy va discuta cu membrii Guvernului şi cu Thierry Henry despre rezultatele Franţei la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul privind desfăşurarea întâlnirii de miercuri, de la Paris, a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Luc Chatel, care a menţionat că la întâlnire va participa şi secretarul de stat pe probleme de sport, Rama Yade.

AFP menţionează, de asemenea, că preşedinţia a confirmat informaţia difuzată, miercuri, de postul de radio RMC, potrivit căreia preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, se va întâlni, joi, cu jucătorul Thierry Henry, la cererea acestuia din urmă.

"Thierry Henry va părăsi Africa de Sud, miercuri, cu un zbor privat. El va petrece noaptea la Paris, după care joi dimineaţă va merge la întâlnirea cu Sarkozy. Ulterior, atacantul formaţiei FC Barcelona va pleca în Spania, de unde va merge în vacanţă", a anunţat RMC, care susţine că întâlnirea dintre cei doi este programată să dureze aproximativ o oră.

Echipa naţională a Africii de Sud a învins, marţi, pe stadionul Free State din Bloemfontein, cu scorul de 2-1 (2-0), reprezentativa Franţei, în ultima etapă a grupei A de la Cupa Mondială, dar ambele selecţionate au ratat calificarea în optimile de finală. Franţa a terminat pe ultimul loc în grupa A, cu un singur punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici