AUR îl cheamă pe Marcel Ciolacu în Parlament pentru a explica alocările de bani

AUR îl cheamă pe Marcel Ciolacu în Parlament pentru a explica alocările de bani către Administraţia Prezidenţială

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat participarea prim-ministrului Marcel Ciolacu în data de 27 noiembrie la dezbaterile organizate la „Ora Guvernului” pentru ca acesta să ofere o serie de clarificări privind alocările bugetare către Administraţia Prezidenţială.

Astfel, grupul AUR din Camera Deputaţilor doreşte ca prim-ministrul Marcel Ciolacu să răspundă la trei întrebări de interes pentru spaţiul public din România:

1) Care a fost motivarea pentru alocarea sumei de 1,3 milioane de euro din Fondul de Rezervă al Guvernului către Administraţia Prezidenţială şi modul în care aceşti bani vor fi folosiţi, având în vedere cheltuielile masive pe care preşedintele Klaus Iohannis le realizează cu ocazia turneelor sale în străinătate?

2) Dacă din componenţa delegaţiei care l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în vizitele de lucru din Africa au făcut parte şi specialişti/experţi din cadrul Guvernului? Aceste vizite nu ar trebui să fie doar o excursie prezidenţială în Safari, ci ele ar trebui să se concretizeze şi în acorduri economice bilaterale, iar în acest sens puterea executivă are un rol esenţial.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Partidul alianţă pentru unirea romanilor

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18641

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici