Uber introduce noi funcţii pentru şoferi şi pasageri

Compania le va lansa la nivel global în perioada următoare

În timpul evenimentului anual Uber GO GET care s-a desfăşurat astăzi în Londra, compania a anunţat introducerea unor noi funcţii care vor fi disponibile la nivel global în aplicaţie în perioada următoare.

De noile funcţii disponibile în aplicaţia Uber vor beneficia atât şoferii, cât şi pasagerii. Anunţurile fac parte din efortul companiei de a deveni cea mai sustenabilă platformă din lume.

Noutăţi pentru şoferi

Uber investeşte 800 de milioane de dolari în resurse care să ajute şoferii să treacă cât mai repede la maşini electrice, o prioritate în strategia companiei. Aşa cum afirmă şoferii care aleg să conducă cu Uber, costurile unei maşini electrice nu sunt, însă, singura barieră. Unul dintre obstacolele cu care se confruntă şoferii este găsirea staţiilor de încărcare pentru maşinile electrice. Între efortul de găsi un loc pentru încărcarea maşinii şi stresul de a nu pierde orele de vârf, şoferii Uber sunt puşi sub presiune. În acest context, acestea sunt câteva lucruri pe care Uber le implementează:

 

Comunicat furnizat şi asumat de Conan Public Affairs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17919

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici