Ziarul de Iaşi – un manifest pentru o presă sănătoasă, într-o nouă platformă de comunicare

Lider prin performanţă şi prin calitatea produselor editoriale, „Ziarul de Iaşi” lansează noua identitate de brand şi noua platformă de comunicare, un spaţiu de informare şi analiză, dezbatere şi dialog într-un mediu de ştiri corecte şi coerente.

Centrată pe o identitate vizuală modernă, o arhitectură de brand redefinită şi un conţinut jurnalistic autentic, platforma de comunicare „Ziarul de Iaşi” se dezvoltă având în centru publicaţiile tipărite şi online şi noile produse editoriale, toate ancorate în realităţile comunităţii, în interesul public. Două noi apariţii în format tipărit şi electronic, dar şi noi serii de emisiuni în formate video originale completează portofoliul „Ziarul de Iaşi”.

 

Dan Fiterman, proprietar „Ziarul de Iaşi”: „Presa construită pe valori autentice este indispensabilă pentru o societate sănătoasă. Nevoia de sănătate a informaţiei este fundamentul care stă la baza vieţii noastre sociale. Este motorul care justifică existenţa media. În pas cu realităţile sociale în continuă schimbare, «Ziarul de Iaşi» îşi consolidează poziţia de lider al presei ieşene şi al comunităţii şi îşi menţine independenţa editorială.

«Ziarul de Iaşi» este un sistem de informare onest şi amplu, aflat într-un proces de dezvoltare continuă prin produse editoriale noi şi extinderea conţinutului adresat tuturor tipurilor şi vârstelor de cititori.”

 

Toni Hriţac, redactor şef „Ziarul de Iaşi”: „În 2024, împlinim 33 de ani de la apariţia primului număr. «Ziarul de Iaşi» există de atât de mult timp pentru că a fost aşezat pe o temelie solidă, pe jurnalismul de calitate. Forma se schimbă, publicul şi tehnologia imprimă necesitatea apariţiei de noi produse editoriale. «Ziarul de Iaşi» se dezvoltă şi în aceste zone de new media, dar temelia construită pe jurnalismul de calitate rămâne. Căutăm adevărul indiferent de conjunctură, cu obiectivitate, pentru interesul public.”

 

Cu o apariţie săptămânală, „Ziarul de Business” are în prim plan toate ştirile relevante din business, pe care le comunică prin analize economice şi financiare obiective şi prin evidenţierea strategiilor şi previziunilor cu impact. Paginile acestui nou produs editorial „Ziarul de Iaşi” vor conţine ştirile la zi şi interviuri reper cu lideri de elită.

Ziarul de sănătate” apare săptămânal şi are un conţinut centrat pe educaţia pentru sănătate şi modul în care sistemul de sănătate se dezvoltă şi îşi exprimă impactul în viaţa comunităţii: de la cazuri medicale în premieră la interviuri cu personalităţi din domeniul sănătăţii şi analiza detaliată a realităţii din domeniu.

20 de minute” este unul dintre cele mai noi produse video „Ziarul de Iaşi”, creat pentru o informare corectă a comunităţii, şi reprezintă un spaţiu de dezbatere publică.

 

„Ziarul de Iaşi” rămâne fidel principiilor jurnalismului de calitate şi îşi asumă în continuare rolul de lider al presei ieşene.

 

Despre „Ziarul de Iaşi”

 

Cu o istorie de peste 33 de ani, „Ziarul de Iaşi” este liderul presei ieşene, cel mai important ziar al comunităţii şi un reper al presei scrise din România.

„Ziarul de Iaşi” este un sistem de informare onest şi amplu, care pune pe primul loc interesul cititorului, un partener-cheie al comunităţii.

www.ziaruldeiasi.ro

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici