26 de cadre medicale de la Spitalul Elias au fost confirmate cu COVID-19. Internările sunt suspendate la Neurologie

  • Un număr de 26 de angajaţi ai Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, din Capitală, au fost confirmaţi cu COVID-19.
  • Internările în secţia de Neurologie au fost suspendate, iar activitatea secţiilor chirurgicale şi a unităţii de îngrijiri postoperatorii a fost limitată.
1281 afișări
Imaginea articolului 26 de cadre medicale de la Spitalul Elias au fost confirmate cu COVID-19. Internările sunt suspendate la Neurologie

26 de cadre medicale de la Spitalul Elias au fost confirmate cu COVID-19. Internările sunt suspendate la Neurologie

Potrivit unui comunicat de presă al spitalului, a fost decisă suspendarea activităţii de internare a pacienţilor în Secţia clinică de neurologie, pentru 14 zile, acolo unde au fost depistaţi pozitiv 11 angajaţi.

Pacienţii care sunt internaţi în prezent în secţie vor fi trataţi până la externare sau transferaţi, după caz.

„Se limitează activitatea secţiilor chirurgicale şi a Unităţii de îngrijiri postoperatorii la preluarea urgenţelor chirurgicale până luni, 26 octombrie 2020, constatând prezenţa noului coronavirus la 15 dintre angajaţi. Patologia chirurgicală care nu constituie urgenţă va fi rezolvată în condiţii de programare, după această dată”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii spitalului susţin că anchetele epidemiologice sunt în curs şi că sunt aşteptate rezultatele altor 64 teste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici