Amazon limitează numărul de teste rapide Covid-19 care pot fi cumpărate. Din ce cauză

  • Amazon şi furnizorii de pe piaţa online au impus limite de achiziţie pentru testele rapide Covid, pe fondul creşterii cererii dinaintea sărbătorilor şi a variantei omicron care se răspândeşte rapid.
  • Au existat rapoarte pe scară largă despre cozi lungi la locurile de testare şi rafturi goale la farmacii.
  • Amazon a limitat numărul de achiziţii la 10 unităţi per cumpărător.
292 afișări
Imaginea articolului Amazon limitează numărul de teste rapide Covid-19 care pot fi cumpărate. Din ce cauză

Sursa foto: Mediafaxfoto

Amazon a impus o limită pentru vânzările de teste Covid-19 la domiciliu, pe fondul unei creşteri a cererii, legate de răspândirea variantei Omicron.

Cazurile de coronavirus sunt din nou în creştere în SUA, pe măsură ce noua tulpină se răspândeşte rapid şi este acum considerată varianta dominantă în ţară, reprezentând 73% din cazurile secvenţiate. Creşterea cazurilor a dus şi la o creştere a cererii de teste înainte de sărbători, deoarece mulţi americani se pregătesc să călătorească şi să se întâlnească cu familiile lor.

Au existat rapoarte pe scară largă despre cozi lungi la locurile de testare Covid, în timp ce rafturile unor farmacii cu teste rapide au devenit goale.

Un purtător de cuvânt al Amazon a declarat pentru CNBC că gigantul retailer se confruntă cu o lipsă de stocuri la unele teste Covid din cauza cererii crescute. Compania lucrează pentru a asigura un inventar suplimentar de teste Covid de la partenerii săi de vânzări, a spus purtătorul de cuvânt.

Amazon a limitat numărul de achiziţii ale propriului kit de testare PCR acasă la 10 unităţi per cumpărător.

„Este la latitudinea vânzătorilor şi vânzătorilor terţi să îşi stabilească propriile limite de achiziţie”, a spus purtătorul de cuvânt al Amazon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici