Carantină în Ilfov: Restricţii prelungite cu şapte zile în şase localităţi. Aviz de ridicare a carantinei în Mogoşoaia

  • Carantina va fi prelungită cu 7 zile, începând de vineri, de la ora 22.00, în mai multe localităţi din judeţul Ilfov.
  • Este vorba despre oraşele Popeşti-Leordeni, Otopeni, Bragadiru, comunele Dobreşti, Corbeanca şi Chiajna.
  • Comuna Mogoşoaia din judeţul Ilfov iese sâmbătă, de la ora 22.00, din carantină, a anunţat vineri seara Prefectura Ilfov.
10042 afișări
Imaginea articolului Carantină în Ilfov: Restricţii prelungite cu şapte zile în şase localităţi. Aviz de ridicare a carantinei în Mogoşoaia

Carantină prelungită cu 7 zile în Popeşti-Leordeni, Otopeni, Dobroieşti şi Corbeanca

Potrivit Prefecturii Ilfov, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a semnat ordinele pentru prelungirea carantinei în oraşele Popeşti-Leordeni şi Otopeni, precum şi în comunele Dobreşti şi Corbeanca.

Decizia a fost luată după ce în oraşul Popeşti-Leordeni rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 a fost de 5,78 la mia de locuitori, în oraşul Otopeni de 5,73, în comuna Dobreşti de 5,79, iar în Cobeanca incindenţa a fost de 6,24 la mia de locuitori.

Carantina a fost prelungită cu 7 zile, începând de sâmbără de la ora 22.00.

Carantină prelungită cu 7 zile în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din Ilfov

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis ordinele de prelungire a carantinei în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din judeţul Ilfov.

Decizia a fost luată după ce în Bragadiru incindenţa cazurilor de Covid-19 este de 6,85 la mai de locuitori, iar în Chiajna de 5,26.

Măsura prelungirii intră în vigoare vineri, la ora 22.00.

Decizia de instituire a carantinei în cele două localităţi a fost luată în noiembrie şi a fost prelungită.

Carantina va fi ridicată sâmbătă în comuna Mogoşoaia din Ilfov

Decizia de ridicare a carantinei, înaintată de DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată, informează Prefectura Ilfov.

Astfel, măsurile de carantină vor fi ridicate începând de sâmbătă, de la ora 22.00.

Localitatea Mogoşoaia este în carantină din luna noiembrie, iar măsuri specifice au fost prelungite periodic de mai multe ori până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici