Raport intern obţinut de CNN: Ce a păţit femeia vaccinată cu serul anti Covid Oxford - Astra Zeneca

  • Un raport intern al Astra Zeneca, obţinut de jurnaliştii CNN arată că femeia care s-a îmbolnăvit după vaccinul anti Covid a făcut, într-adevăr, mielită transversă
  • Date din raport: femeia a avut dureri puternice în braţe şi picioare, dureri de cap şi dificultăţi la mers
  • Studiile clinice de fază 3 au fost oprite o perioadă din cauza stării de sănătate a pacientei
  • Acest caz este unul singular în cadrul acestor studii care au fost reluate recent în mai multe ţări
58495 afișări
Imaginea articolului Raport intern obţinut de CNN: Ce a păţit femeia vaccinată cu serul anti Covid Oxford - Astra Zeneca

Femeia vaccinată cu vaccinul produs de Astra Zeneca a făcut într-adevăr mielită transversă, o afecţiune gravă.

Informaţia apare într-un document intern de siguranţă al gigantului farmaceutic pe care l-au obţinut jurnaliştii CNN.

În act scrie că femeia de 37 de ani, anterior sănătoasă tun, a suferit mielită transversă confirmată, după a doua doză de vaccin şi că a fost spitalizată din această cauză. Pacienta a avut dureri în braţe şi picioare, dureri de cap şi dificultăţi la mers.

La scurt timp după acest moment compania a respins relatările din presă despre faptul că femeia are un caz confirmat de boală neurologică rară.

Din cauza stării de sănătate a participantei la studiile clinice de fază 3 acestea au fost oprite o perioadă şi reluate în urmă cu o săptămână, însă doar în Marea Britanie şi Brazilia, nu şi în SUA.

Reprezentanţii companiei nu au recunoscut în mod oficial afecţiunea femeii, vorbind public despre o “boală inexplicabilă” pe care o are aceasta. Anumiţi specialişti au acuzat chiar lipsa de transparenţă a acestora.

Într-un comunicat recent compania farma a explicat că se angajează să respecte siguranţa participanţilor la studiu.

Niciun alt caz similar nu a fost diagnosticat printre alţi voluntari ai studiului, potrivit raportului obţinut de CNN.

Femeia care s-a îmbolnăvit după vaccin a început să se simtă mai bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici