Cehia impune noi reguli pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus

  • Cehia vine cu reguli noi pe fondul creşterii numărului de cazuri de coronavirus
  • Ţara a avut luni peste 1.000 de decese
  • Masca va fi obligatorie în staţiile de autobuz
  • Şcolile vor fi închise până pe 2 noiembrie
372 afișări
Imaginea articolului Cehia impune noi reguli pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus

Sursa foto: profimedia

Republica Cehă impune o nouă serie de măsuri restrictive ca răspuns la o creştere record a infecţiilor cu Covid-19. Ţara a înregistrat luni peste 1.000 de decese.

Toate restaurantele şi cluburile vor fi închise de miercuri, iar consumul de alcool este interzis în locurile publice. S-au închis şi cinematografele, grădinile zoologice, sălile de fitness şi muzeele.

În plus, şcolile vor fi închise cel puţin până pe 2 noiembrie. Excepţie fac şcolile în care învaţă copiii medicilor şi asistenţilor medicali.

Grupurile mai mari de şase persoane sunt interzise, iar masca este obligatorie în staţiile de autobuz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici