Cercetătorii spun că 13% dintre persoanele din Londra au avut COVID-19

  • Aproape 6% dintre persoanele din Anglia au fost probabil infectate cu COVID-19, conform cercetătorii care au studiat prevalenţa infecţiilor.
  • Un număr total de 313.798 de persoane au fost pozitive pentru COVID-19 în Marea Britanie, dintre care 270.971 au fost în Anglia, aproximativ 0,5% din populaţia engleză.
  • Cu toate acestea, un studiu care a testat mai mult de 100.000 de persoane în Anglia pentru anticorpi împotriva coronavirusului a arătat că aproape 6% dintre oameni aveau anticorpi, ceea ce sugerează că 3,4 milioane de persoane au contractat anterior COVID-19 până la sfârşitul lunii iunie.
591 afișări
Imaginea articolului Cercetătorii spun că 13% dintre persoanele din Londra au avut COVID-19

Cercetătorii spun că aproape 6% dintre persoanele din Anglia au avut COVID-19, după testarea pentru anticorpi

Rezultatele sunt în concordanţă cu alte studii, precum cele realizate de Oficiul pentru Statistică Naţională, care sugerează niveluri mai mari de infectare în comunitate în timpul pandemiei decât cele prezentate de statisticile zilnice de testare.

Prevalenţa infecţiilor a părut a fi cea mai ridicată în Londra, unde 13% dintre oameni au avut anticorpi.

Primul ministru Boris Johnson a prioritizat timpuriu testele pentru anticorpi considerate ca fiind un aspect esenţial în lupta cu pandemia. Totuşi, în timp ce sunt utile pentru studiile populaţiei, oamenii de ştiinţă spun că marja de eroare pentru teste le face nesigure pentru utilizarea la nivel individual.

Cercetătorii au avertizat, de asemenea, că, deşi testele de anticorpi au fost utile pentru derularea unor astfel de studii la scară largă, acestea nu sunt o garanţie a imunităţii viitoare.

„Există încă multe necunoscute cu privire la acest nou virus, inclusiv măsura în care prezenţa anticorpilor oferă protecţie împotriva viitoarelor infecţii”, a spus Graham Cooke, lider de cercetare la Imperial.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici