Chinezii au revizuit numărul deceselor de la Wuhan: cu 50% mai mulţi morţi din cauza COVID-19 decât au anunţat iniţial

  • Chinezii au fost acuzaţi că ascund numărul real al deceselor cauzate de COVID-19 în Wuhan.
  • Autorităţile au revizuit numărul total şi au anunţat că numărul real este cu 50% mai mare.
  • Oficialii chinezi dau vina pe dificultatea cu care au fost centralizate toate datele.
13246 afișări
Imaginea articolului Chinezii au revizuit numărul deceselor de la Wuhan: cu 50% mai mulţi morţi din cauza COVID-19 decât au anunţat iniţial

Chinezii au revizuit numărul deceselor de la Wuhan: cu 50% mai mulţi morţi decât au anunţat iniţial

Grupul de prevenţie şi control al bolilor din Wuhan au anunţat cu 50% mai multe decese cauzate de COVID-19 în regiune, de la 2579 cat erau raportate iniţial, la 3869. Şi acest număr este contestat, cifra reală fiind estimată undeva al 10.000.

Oficialii chinezi acuză dificultatea cu care au circulat datele, pacienţii care nu au mai ajuns la spital, au fost confundaţi, sau raportaţi de mai multe ori, dar şi datele din spitalele private sau provizorii.

Numeroase imagini surprinse la morgile din Wuhan arată cozi interminabile cu persoane venite să-şi ridice morţii. Autorităţile din China au negat, spunând că pandemia a fost stopată la timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici