Chinezii din Wuhan au blocat sistemul local pentru înregistrări nunţi, după ieşirea din carantină

  • În Wuhan restricţiile s-au ridicat pe data de 7 aprilie, după 76 de zile de izolare
  • Sistemul pentru depuneri de căsătorie s-a blocat, după ce mii de tineri s-au înregistrat să se căsătorească
  • Traficul a înregistrat o creştere de 300%
310 afișări
Imaginea articolului Chinezii din Wuhan au blocat sistemul local pentru înregistrări nunţi, după ieşirea din carantină

Chinezii din Wuhan au blocat sistemul local pentru înregistrări nunţi, după ieşirea din carantină

Wuhan, epicentrul pandemiei a ieşit din starea de carantină, pe dată de 7 aprilie. O aplicaţie locală de înregistrări nunţi, care aparţine platformei Alipay,  s-a blocat, după ce mii de chinezi şi-au exprimat intenţia de a se căsători, la nicio zi după terminarea stării de urgenţă. 

Traficul pe site a avut o creştere de 300%, şi asta a dus bineînţeles la blocarea sistemului. Conform unei publicaţii tech locale, Abacus, toate aplicaţiile de înregistrări nunţi au fost interzise în Wuhan, în februarie şi în martieAlipay are de gând acum  ofere o altă platforma, prin care  ajute cuplurile tinere să găsească nume pentru viitorii copii.

Wuhan, un oraş cu o populaţie de 11 milioane de locuitori, a stat în izolare, aproape trei luni de zile. Localnicii nu au avut voie să iasă din casă, decât cu o declaraţie prin care garantau că sunt sănătoşi şi că nu au intrat în contact cu nimeni bolnav. Totodată, şi mijloacele de transport în comun au fost oprite pe perioada carantinei. Chiar dacă viaţa în oraş a revenit la normal iar bucuria oamenilor a fost imensă, oficialii chinezi au rugat cetăţenii să nu fie luaţi de val.

"Ieşirea din carantină nu înseamnă victoria finală", au declarat reprezentaţii Partidului Comunist. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici