Comanda dozelor de vaccin a întârziat. Centrul de vaccinare din Mangalia a rămas fără vaccin câteva ore

  • Centrul de vaccinare din Mangalia a rămas fără vaccin pentru câteva ore
  • Graţian Faur crede că orice s-ar întâmpla, oamenii trebuie să se vaccineze atunci când sunt programaţi
  • STS a înştiinţat oamenii că vaccinul va întârzia
497 afișări
Imaginea articolului Comanda dozelor de vaccin a întârziat. Centrul de vaccinare din Mangalia a rămas fără vaccin câteva ore

Aproximativ 50 de oameni programaţi  la centrul de vaccinare din Mangalia, au aşteptat astăzi ore în şir noua tranşă.

Centrul de vaccinare a rămas fără vaccin, oamenii au fost nevoiţi sa aştepte sau să revină peste câteva ore pentru a se vaccina.

Paula Nicoleta Untaru, coordonator al nucleului de vaccinare Sanatorul Balnear Mangalia: Vaccinul pe care l-am primit data trecută, vineri, la ultimul transport, a expirat, expira astăzi la ora 9.00, am terminat cu dozele. S-a decalat un pic transportul.

Graţian Faur are 84 de ani şi a venit din Constanţa pentru a se putea vaccina. Atunci când a făcut programarea online, singurul centru care avea locuri disponibile a fost în Mangalia. Graţian era programat la ora 9.00, dar nu a reuşit să se vaccineze până la ora 11.00. A fost înştiinţat printr-un sms din partea STS că va întârzia vaccinul, dar asta nu îl ajută să se întoarcă mai repede acasă.

Graţian Faur: Nu mai planifici oamenii, vin oameni în vârstă, oameni şi bolnavi care sunt şi vin disciplinaţi să stea la rând. Ei trebuie să-şi respecte aceaste programări, indiferent ce se întâmplă. Sperăm să fie un caz singular şi să nu se generalizeze, mai mult de atât nu putem face, decât să aşteptăm. Toţi cei programaţi astăzi la centrul de vaccinare din Mangalia au fost înştiinţaţi că se vor putea vaccina pe parcursul acestei zile. Am îngheţat de la 8:30, asta e.

Cele aproximativ 700 de doze cu vaccin Pfizer BioNTech au ajuns în jurul prânzului la Mangalia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici