Coronavirus în lume LIVE UPDATE 20 mai: Peste 5 milioane de cazuri confirmate la nivel global. Numărul persoanelor vindecate se apropie de 2 milioane

  • Până acum, la nivel mondial au fost raportate peste 5 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus
  • Numărul deceselor cauzate de COVID-19 a depăşit 325.000
  • Aproape 2 milioane de persoane au fost declarate vindecate
660 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 20 mai: Peste 5 milioane de cazuri confirmate la nivel global. Numărul persoanelor vindecate se apropie de 2 milioane

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 19 mai

Peste 5 milioane de cazuri la nivel global

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 5 milioane de cazuri la nivel mondial potrivit site-ului worldometers.

Numărul deceselor a depăşit 325.000, iar aproape 2 milioane de oameni s-au vindecat după infectare cu noul coronavirus.

SUA cu peste 1,5 milioane de cazuri este urmată de Rusia cu peste 300.000, Brazilia cu peste 270.00 şi de Marea Britanie cu mai mult de 250.000 de cazuri de infectare.

China raportează 5 noi cazuri de COVID-19 faţă de 6 cu o zi mai devreme

China a înregistrat cinci noi cazuri de coronavirus pentru 19 mai, în scădere, faţă de şase cu o zi mai devreme, a informat miercuri Comisia Naţională de Sănătate, potrivit Reuters.

Marea Britanie se apropie de 43.000 de decese cauzate de COVID-19

Marea Britanie a ajuns la aproape 43.000 de decese cauzate de COVID-19 şi este ţara cea mai afectată de coronavirus din Europa, ceea ce ridicâ mai multe întrebări cu privire la gestionarea crizei de către premierul Boris Johnson, potrivit Reuters.

Brazilia înregistrează o creştere record a deceselor şi a cazurilor de coronavirus

Brazilia a înregistrat marţi un nou record de 1.179 de decese într-o singură zi cauzate de noul coronavirus, iar numărul total al deceselor a ajuns la 17.971 şi 271.628 de cazuri confirmate, a anunţat Ministerul brazilian al Sănătăţii, potrivit Reuters.

Oamenii de ştiinţă argentinieni lucrează la un kit de testare pentru coronavirus rapid şi ieftin

Oamenii de ştiinţă argentinieni lucrează la producerea a ceea ce ei numesc un kit de testare pentru coronavirus rapid şi ieftin, care, potrivit guvernului, a atras deja interesul altor ţări, informează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici