Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 iulie: India e a treia ţară din lume ca număr de cazuri / Marea Britanie se pregăteşte de al doilea val

  • Marea Britanie anunţă că se pregăteşte pentru al doilea val de Covid-19
  • India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19
  • Ani de progres socio-economic ar putea fi inversaţi de criza noului coronavirus
2326 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 iulie: India e a treia ţară din lume ca număr de cazuri / Marea Britanie se pregăteşte de al doilea val
Decizie radicală: O ţară blochează circulaţia a peste 13 milioane de oameni, pentru prima oară în 100 de ani
 
Oficialii închid graniţa dintre două state australiene extrem de populate. Măsurile vor fi aplicate începând de marţi, pentru o perioadă nedeterminată. Decizia vine în urma exploziei numărului de cazuri de coronavirus în Melbourne.
 
Marea Britanie anunţă că se pregăteşte pentru al doilea val de Covid-19
 
Marea Britanie se pregăteşte pentru un al doilea potenţial val de coronavirus în această iarnă, a declarat directorul executiv al Serviciului Naţional de Sănătate din Regatul Unit (NHS), Sir Simon Stevens, scrie Metro.co.uk.
 
India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19
 
India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de Covid-19 şi a devenit a treia ţară din lume în privinţa numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, arată cifrele worldmeters.info.
 
„Este un tsunami”: Covid-19 aruncă zeci de ţări din nou în sărăcie şi violenţă/ Ani de progres socio-economic ar putea fi inversaţi de criza noului coronavirus
 
Criza medicală a coronavirusului este foarte gravă, dar aspectele sociale şi economice pe care virusului şi măsurile impuse pentru combaterea sa le-au adus sunt cel puţin la fel de grave şi pot avea repercursiuni în următorii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici