Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 octombrie: Germania, record de cazuri în ultimele 24 de ore, de la începutul lunii aprilie

  • Veştile nu sunt bune pentru Germania: are un număr record de cazuri de COVID-19
  • Grupul farmaceutic american Eli Lilly a anunţat miercuri că a depus la Agenţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA o solicitare pentru utilizarea de urgenţă a tratamentului său experimental pentru Covid-19, scrie Reuters.
  • 6.000 de experţi din sănătate s-au alăturat unei mişcării globale anti-carantină
5269 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 octombrie: Germania, record de cazuri în ultimele 24 de ore, de la începutul lunii aprilie

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 9 octombrie: Germania, record de cazuri în ultimele 24 de ore, de la începutul lunii aprilie

Este cel mai mare bilanţ zilnic de infecţii cu coronavirus din Germania din perioada de vârf a epidemiei.La începutul pandemiei au fost peste 6.000 de cazuri zilnice. 

 

 

 

Acordul acoperă achiziţiile de Veklury în următoarele şase luni şi are opţiunea de a fi prelungit. Compania va începe să îndeplinească comenzile începând cu 12 octombrie. 
 
 

 

  • Macaulay Culkin te îndeamnă să te protejezi de COVID cu masca 'Singur Acasă. Masca îţi va trezi amintiri, dacă te-ai uitat la filmele „Singur acasă”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici