Statele Unite sunt relaxate. Oficial american din Sănătate: „Vor fi destule vaccinuri pentru fiecare american, în perioada martie-aprilie 2021”

  • Nu mai puţin de 100 de milioane de vaccinuri vor fi gata pana la finele lui 2020, au anunţat oficialii din Sănătate.
  • Momentan, sunt circa 40 de diferite vaccinuri pentru COVID-19, în testare, în clinicile de profil din întreaga lume.
4203 afișări
Imaginea articolului Statele Unite sunt relaxate. Oficial american din Sănătate: „Vor fi destule vaccinuri pentru fiecare american, în perioada martie-aprilie 2021”

Statele Unite sunt relaxate

SUA bagă cărbune şi vrea un vaccient eficient, şi repede. Autorităţile au ieşit la declaraţii şi spun că nu mai durează mult până vaccinul anti-SARS-CoV-2 va ajunge pe piaţa americană, conform metro.co.uk.
 
 Mai multe companii americane au declarat că se află în stadiul trei al studiilor clinice. Prin urmare, guvernul american a ales trei companii candidate pe care le finanţează în cadrul programului operaţional de creeare rapidă a vaccinurilor. 
 
În iunie, legislativul american a stipulat faptul că vaccinul anti-COVID-19 ar trebui să proteje cel puţin 50% din populaţia vaccinată pentru a fi considerat eficient şi aprobat pentru a intra pe piaţă.  
 
Între timp, nici europenii nu se lasă mai prejos. Compania germană Biotest anunţă că medicamentul Trimodulin a intrat în fază avansată de testare
 
Primul pacient care a primit imunoglobulina se simte foarte bine, după ce a fost internat în stare gravă cu Covid, la ATI. Medicamentul este un concentrat de anticorpi prelevat din plasma omenilor sănătoşi. Datele preliminare arată că aceşti anticorpi pot reduce mortalitatea şi timpul în care pacienţii stau pe ventilaţie mecanică în ATI.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici