Macaulay Culkin te îndeamnă să te protejezi de COVID cu masca 'Singur Acasă'

  • Se apropie sezonul de Singur Acasă şi actorul Macaulay Culkin te vrea sănătos.
  • Starul din Home Alone poartă o mască pe care e imprimată una din scenele emblematice din film.
  • El te îndeamnă şi pe tine să opreşti răspândirea coronavirusului respectând măsurile de prevenţie.
366 afișări
Imaginea articolului Macaulay Culkin te îndeamnă să te protejezi de COVID cu masca 'Singur Acasă'

Macaulay Culkin te îndeamnă să te protejezi de COVID cu masca 'Singur Acasă'

Macaulay Culkin porneşte o nouă modă, care te protejează şi de virus: masca Singur Acasă. Îţi arată pe reţelele sociale o poză în care poartă o mască de protecţie pe care e imprimată chiar faimoasa lui expresie facială din film.

Actorul a devenit cunoscut în toată lumea în anii '90, pe când avea doar 10 ani şi a jucat în primele două părţi din populara serie de filme de Crăciun.

Starul te îndeamnă să porţi mască pentru a împiedica răspândirea virusului. "Mă protejez de COVID purtând faţa mea din copilărie jupuită. Nu uitaţi să purtaţi mască, copii!"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici