Coronavirus în România. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 168

  • Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns la 168, dintre care 9 persoane au fost vindecate.
  • 29 de cazuri au fost confirmate luni
  • Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani şi 63 de ani
36003 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în România. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 168

Coronavirus în România LIVE UPDATE

UPDATE ora 18.15 Zece noi cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19

Până astăzi, 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 168 de cetăţeni care au contactat virusul, 9 sunt declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi.

De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, după cum urmează: 4 în Bucureşti, 2 în Ilfov şi câte unul în Constanţa, Teleorman, Neamţ şi Mureş.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacţi ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani şi 63 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.078 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 14.845 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 3.708 teste. Dintre acestea, 3.540  au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

UPDATE ora 14.00 Femeie depistată cu noul COVID-19, angajată la Protecţia Copilului Neamţ şi e contact al unui alt caz de la Iaşi

O femeie depistată cu noul COVID-19 în judeţul Neamţ este angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ, s-a întors din Franţa şi este contact al unui caz diagnosticat în Iaşi. Citeşte continuarea...

UPDATE ora 10.07 19 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanţul oficial ajunge la 158 de persoane diagnosticate

În România sunt 158 de cazuri de coronavirus, au anunţat, luni dimineaţa, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. Între acestea, 19 cazuri sunt noi.

Potrivit GCS, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19.

Între cele 158 de cazuri, 19 sunt noi şi s-au înregistrat astfel: patru în Arad, trei în Ilfov, două în Vâlcea, două în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava.

„Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, 2 dintre ele în Austria şi Germania. Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună”, anunţă GCS.

Sursa citată precizează că în carantină instituţionalizată sunt 3.008 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

În cursul zilei de duminică au fost confirmate 16 cazuri noi în ţara noastră: 4 cazuri în Bucureşti, 4 în Arad, 3 în Braşov, 2 în Brăila şi câte 1 caz în Constanţa, Teleorman şi Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici