Covid: 18 milioane de chinezi au intrat în izolare. Cele mai multe infecţii de la începutul pandemiei pornite de la Wuhan

Virusul nu este încă învins, în China fiind acum cel mai grav focar din februarie 2020.

9046 afișări
Imaginea articolului Covid: 18 milioane de chinezi au intrat în izolare. Cele mai multe infecţii de la începutul pandemiei pornite de la Wuhan

Covid: 18 milioane de chinezi în izolare. Cele mai multe infecţii de la începutul pandemiei pornite de la Wuhan

„Recordul actual de cazuri se datorează sosirii târzii a variantei Omicron în Asia şi a relaxării măsurilor de precauţie. Pandemia are două viteze”, informează autortăţile asiatice.

Virusul Covid nu este răpus: cel mai grav focar are loc din China. Autorităţile sanitare din Beijing se confruntă cu un nou val de infecţii şi înregistrează 3.393 de cazuri noi în 24 de ore. 18 milioane de oameni sunt în lockdown.

Cel mai mare număr din februarie 2020 a declanşat urgenţa sanitară. Mai mult de jumătate dintre infecţii, 1.807, au avut loc prin transmitere internă şi 131 au fost importate, sunt cifrele oferite de specialiştii în boli infecţioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici