Cum a învins Israel pandemia: încercăm să tratăm pacienţii acasă

Şeful campaniei de vaccinare din Israel este ferm: „Vaccinurile ne-au salvat”.

1519 afișări
Imaginea articolului Cum a învins Israel pandemia: încercăm să tratăm pacienţii acasă

Cum a învins Israel pandemia: încercăm să tratăm pacienţii acasă

Arnon Shahar, şeful campaniei de vaccinare din Tel Avi: „Israelul nu are restricţii, iar ceea ce spune anti-vacciniştii pentru a discredita vaccinurile este fals. Vaccinurile salvează mii de vieţi”, explică el.

Acest lucru se datorează faptului că boala s-a schimbat profund datorită vaccinărilor. „Este o boală total diferităm chiar şi la terapie intensivă şi în secţii oamenii au nevoie de mai puţin oxigen”, afirmă Sahar.

Acum, în Israel, mulţi pacienţi, chiar şi cei fragili, sunt îngrijiţi acasă. „Am învăţat să tratăm această boală diferit, încercăm să tratăm pacienţii acasă”. Importantă la unii subiecţi este a patra doză de vaccin, pe care Israelul o administrează de câteva săptămâni.

„Celor expuşi riscului, pacienţi hiper fragili, vârstnici, ar trebui să li se administreze şi o a patra doză, cercetările noastre arată că acoperă foarte bine acest tip de persoane. O persoană sănătoasă, fără factori de risc, astăzi poate rămâne cu a treia doză care acoperă boala gravă”.

Niciun pacient nu se află la terapie intensivă cu a patra doză. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici