Video Distanţare ZERO. Locuitorii din Milano au luat cu asalt spaţiile publice fără măşti şi măsuri de protecţie. VIDEO

  • Italienii revin la vechiurile obiceiuri mai rapid decăt trebuia.
  • O mulţime de oameni s-au relaxat seara pe malul Navigli, fără măsuri de protecţie.
  • Pericolul unui val doi este uriaş, sunt avertizaţi italienii.
7815 afișări

Locuitorii oraşului Milano au revenit la viaţa lor obişnuită imediat după ce au ieşit din carantină. Pe malul canalului Navigli s-au adunat sute de oameni, majoritatea fără măşti şi mult prea aproape unul de altul, scrie La Repubblica. Unii au ieşit la alergat, alţii stau de vorbă cu un pahar de bere sau de vin în mână. E stilul italian de dinaintea pandemiei, care poate atrage un val doi de infecţii cu COVID-19. Italia rămâne una din cele mai afectate ţări de coronavirus, cu 215.000 de persoane infectate şi aproape 30.000 de morţi. OMS a avertizat că pericolul unui al doilea val este real, după relaxarea măsurilor de izolare. Guvernul italian a relaxat carantina, însă a ordonat măsuri clare de distanţare socială în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici