După peste 100 de zile de măsuri stricte Australia a învins COVID-19. ZERO noi cazuri în ultimele 24 de ore

  • Australia nu a înregistrat noi infecţii cu coronavirus duminică pentru prima dată în aproape cinci luni.
  • Statul Victoria, un punct fierbinte al coronavirusului, care a înregistrat mai mult de 90% din cele 907 decese cauzate de coronavirus în Australia, a înregistrat zero infecţii zilnice noi şi nu a avut decese pentru a doua zi consecutivă.
856 afișări
Imaginea articolului După peste 100 de zile de măsuri stricte Australia a învins COVID-19. ZERO noi cazuri în ultimele 24 de ore

După peste 100 de zile de măsuri stricte Australia a învins COVID-19. ZERO noi cazuri în ultimele 24 de ore

Cu zero cazuri noi de COVID-19 înregistrate în restul ţării, Australia a văzut prima sa zi fără cazuri din 9 iunie, a declarat ministrul Sănătăţii, Greg Hunt.

„Mulţumim tuturor lucrătorilor noştri uimitori din domeniul sănătăţii şi sănătăţii publice şi, mai presus de orice, poporului australian”, a spus Hunt pe contul său de Twitter.

Statul Victoria a ridicat săptămâna trecută majoritatea restricţiilor sale care au ţinut 111 zile - unele dintre cele mai dure şi mai lungi din lume. Cu toate că măsurile au fost dure, un sondaj Ipsos comandat de ziarul The Age şi Nine News a aratat că populaţia consideră că statul a gestionarea bine pandemiei.

Australia a raportat puţin peste 27.500 de cazuri de când a început pandemia, datorită închiderii rapide a frontierelor sale internaţionale şi a impunerii restricţiilor de distanţare socială dublate de testării pe scară largă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici