Efectul coronavirusului: Rata divorţurilor a crescut în China, din cauza timpului mai mare petrecut împreună

  • Numărul cererilor de divorţ a crescut în China.
  • Acest lucru s-a întâmplat mai mult în rândul cuplurilor care au stat în izolare, din cauza coronavirusului
  • Oficialii chinezi pun creşterea ratei de divorţ pe seama timpului îndelungat petrecut de soţi împreună.
8025 afișări
Imaginea articolului Efectul coronavirusului: Rata divorţurilor a crescut în China, din cauza timpului mai mare petrecut împreună

Sursa foto: Profimedia

Oficialii chinezi spun că au primit neobişnuit de multe solicitări de la cupluri care vor să divorţeze. De exemplu, la starea civilă din Dazhou, un oraş din provincia Sichuan, au fost înregistrate peste 300 de cereri, din 24 februarie şi până acum, scrie Daily Mail.

Autorităţile au găsit repede explicaţia: soţii petrec prea mult timp împreună în acelaşi spaţiu, din cauza carantinei impuse.

"Aşa apar nemulţumirile, care se transformă în certuri şi dintr-un nimic se ajunge la divorţ", a declarat un oficial chinez.

Situaţia e identică şi în alte localităţi din China, unde chiar au fost impuse limite de zece cereri de divorţ pe zi care pot fi înregistrate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici