Floyd Mayweather nu se teme de coronavirus. A petrecut într-un club din Arizona! Fără mască! Fără distanţare socială

  • Sâmbătă seară, 23 mai, Floyd Mayweather a petrecut într-un club din Arizona
  • În timpul zilei, puglistul a participat şi la o petrecere la piscină
  • Nicio persoană dintre cele prezente nu au respectat măsurile de siguranţă impuse de autorităţi
  • Duminică, 24 mai, în Arizona au fost anunţate alte 300 de cazuri noi de coronavirus şi 800 de decese, în total
186 afișări
Imaginea articolului Floyd Mayweather nu se teme de coronavirus. A petrecut într-un club din Arizona! Fără mască! Fără distanţare socială

Sursa foto: profimedia

Bucureştiul nu este singurul oraş în care s-au deschis cluburile, după ce ţara a ieşit din starea de urgenţă. Floyd Mayweather a arătat că şi în Arizona oamenii au uitat de coronavirus şi de măsurile de siguranţă. Pugilistul a petrecut sâmbătă, 23 mai, ca-n vremurile bune. Fără mănuşi sau mască, în prima zi din weekend, Mayweather a participat la o petrecere la piscină. Îmbrăcat în echipamentul echipei din NBA Chicago Bulls, sportivul a fost filmat în timp ce dansa în mulţimea de oameni. Clipul video a fost postat de Mayweather pe contul lui de Instagram, apoi a fost şters. 

Noaptea a fost lungă pentru Mayweather, care s-a distrat şi într-un club de noapte. Localul a fost plin, iar nicio persoană prezentă nu purta mască sau păstra distanţa. 

 

Nu este prima oară când pugilistul iese în evidenţă în perioada pandemiei. În luna martie, Floyd Mayweather a încălcat carantina şi a ieşit la plimbare cu bicicleta alături de prietenii lui. În plus, a şi călătorit cu avionul lui privat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici