Focar de COVID la reşedinţa lui Donald Trump din Florida

Reşedinţa principală a lui Donald Trump, Mar-a-Lago, a fost parţial închisă după ce unii membri ai personalului au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19, relatează presa americană, citată de BBC.

1469 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID la reşedinţa lui Donald Trump din Florida

Focar de COVID la reşedinţa lui Donald Trump din Florida

Proprietatea din Florida a servit ca reşedinţă oficială a fostului preşedinte de când a părăsit funcţia, în ianuarie.

Clubul a declarat într-un comunicat că Beach Club şi sala de mese à la carte au fost închise, dar nu a specificat câte persoane au fost pozitive.

Trump a avut coronavirus în octombrie anul trecut şi a fost vaccinat în ianuarie.

La momentul diagnosticării, a fost internat câteva zile în spital şi a fost tratat cu dexametazonă.

Soţia sa, Melania Trump şi fiul Barron, au fost testaţi pozitiv pentru virus, la fel ca şi mai mulţi oficiali de la Casa Albă de atunci.

Într-un e-mail către membri obţinut de Washington Post, Mar-a-Lago a declarat că urmează „toate măsurile de răspuns adecvate” şi că serviciile de banchet şi evenimente vor rămâne deschise.

În ianuarie, au apărut imagini de la o petrecere de Revelion la Mar-a-Lago care arată un număr de invitaţi care nu purtau măşti. Complexul a primit un avertisment oficial din partea districtului Palm Beach.

New York Times relatează că clubul intenţionează să găzduiască evenimente în timpul întâlnirii de primăvară a Comitetului Naţional Republican, luna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici