GALERIE FOTO Taxiurile Covid au devenit grădini de legume în Bangkok

  • Mii de vehicule au fost abandonate din cauza crizei economice provocate de coronavirus, fiind transformate în „soluri” pentru flori şi plante de către angajaţii unei companii de taxi thailandeze.
  • Există numeroşi şoferi care nu îşi mai permit să îşi plătească licenţele de închiriere a vehiculelor din cauza absenţei prelungite a turiştilor din capitală.
  • Pe anumite maşini sunt afişate apeluri către oficialităţi: „Prim-ministru, ajută-ne”!
2142 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Taxiurile Covid au devenit grădini de legume în Bangkok

Taxiurile Covid au devenit grădini de legume în Bangkok

Mii de taxiuri abandonate din cauza crizei economice provocate de coronavirus au devenit grădini de legume. Se întâmplă în Bangkok, Thailanda, unde acoperişurile şi capotele maşinii Cooperativei de Taxi Ratchaphruek sunt acum terenuri pentru flori şi plante.

Mulţi şoferi de taxi din capitala thailandeză nu îşi mai permit să plătească licenţele de închiriere a vehiculelor din cauza absenţei prelungite a turiştilor şi a crizei economice care a urmat.

Restricţiile severe de călătorie impuse de guvernul de la Bangkok pentru a face faţă pandemiei au redus drastic numărul de vizitatori în ţară.

Astfel, parcarea cu vehicule abandonate a devenit un simbol al dificultăţilor economice, fiind transformată într-o grădină urbană. Nu este doar un gest simbolic: recolta va fi folosită şi ca sursă de hrană.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici