Liber la călătorii în Israel pentru cei vaccinaţi. Când intră în vigoare prevederea

  • Guvernul israelian a confirmat miercuri redeschiderea graniţelor pentru turiştii străini vaccinaţi împotriva COVID-19 de la 1 noiembrie, în urma unei campanii de vaccinare în favoarea dozelor de rapel.
  • Premierul Naftali Bennett indicase săptămâna trecută intenţia guvernului său de a redeschide ţara pentru turiştii străini la 1 noiembrie, însă această măsură nu fusese încă validată de autorităţi.
  • Israelul recunoaşte vaccinurile Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sinovac şi Sinopharm.
1079 afișări
Imaginea articolului Liber la călătorii în Israel pentru cei vaccinaţi. Când intră în vigoare prevederea

Liber la călătorii în Israel pentru cei vaccinaţi. Când intră în vigoare prevederea

Călătorii provenind din toate ţările vor putea călători în Israel fără a fi nevoie să solicite mai întâi un permis de intrare, dar cu condiţia să prezinte un certificat de vaccinare nu mai vechi de şase luni, precizează autorităţile.

Călătorilor li se va cere, de asemenea, să prezinte un test PCR făcut cu maxim 72 de ore înainte de plecare şi să facă un al doilea test la sosire. După confirmarea faptului că acest al doilea test este negativ, rezultat obţinut în general în mai puţin de 24 de ore, carantina călătorilor va fi ridicată.

De pe 15 noiembrie, şi Sputnik V va intra în lista vaccinurilor recunoscute.

Aproximativ 5,7 milioane de israelieni, dintre care peste 80% adulţi, au fost vaccinaţi cu ambele doze ale vaccinului Pfizer, iar 3,9 milioane cu a treia doză.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici