Maraton de vaccinare pentru copii, de 1 iunie

  • Valeriu Gheorghiţă a anunţat că în zilele de 31 mai şi 1 iunie va fi organizat un maraton de vaccinare pentru copii.
  • Tinerii sub 18 ani se vor putea prezenta la vaccinare însoţiţi de aparţinători.
639 afișări
Imaginea articolului Maraton de vaccinare pentru copii, de 1 iunie

Foto: Profimedia

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a anunţat marţi că în zilele de 31 mai şi 1 iunie va fi organizat un maraton de vaccinare pentru copii.

„Intenţionăm să organizăm în perioada 31 mai-1 iunie, pentru că este Ziua internaţională a copilului, un maraton la nivel la nivel naţional pentru vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 16-18 ani, însă dacă până la acel moment vom avea şi autorizarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani avem în plan această activitate de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Acesta a spus că tinerii sub 18 ani se vor putea prezenta la vaccinare însoţiţi de aparţinători.

„Ne-am dori să funcţioneze neîntrerupt cel puţin 24 de ore, încât să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri, de copii, de adolescenţi, să se poată prezenta în centrele de vaccinare evident însoţiţi de un aparţinător, de tutorele legal, părinţi, bunici”, a mai spus Gheorghiţă.

Acesta a spus că cei sub 18 ani se pot vaccina şi până atunci în centrele de vaccinare, „însă în zilele respective, 31 mai, 1 iunie, vom avea această prioritizare pentru această grupă de vârstă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici