Maratonul vaccinării la Bucureşti. Peste 2.000 de doze administrate în prima zi, la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională

Peste 2.000 de oameni au fost vaccinaţi vineri în primele ore de funcţionare a maratonului de vaccinare din Bucureşti, ceea ce înseamnă o medie de 8,5 persoane pe minut.

432 afișări
Imaginea articolului Maratonul vaccinării la Bucureşti. Peste 2.000 de doze administrate în prima zi, la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională

Maratonul vaccinării la Bucureşti

„Peste 2.000 de oameni, aproximativ 8,5 persoane pe minut au fost vaccinate şi noi ne dorim ca un număr cât mai mare să se poată vaccina în aceste trei zile”, a declarat vineri seara Valeriu Gheorghiţă, la Digi24.

Acesta a vorbit de solidaritatea de care au dat dovadă medicii şi a spus că peste 1.200 de voluntari asigură, în ture de opt ore, continuitatea la maratonul de vaccinare.

Valeriu Gheorghiţă a spus că în patru ore a vaccinat, la maraton, 56 de persoane.

„De la ora 16.00 am început să vaccinăm şi până am plecat, după cele patru ore, cât am stat în centrul de vaccinare, am vaccinat circa 56 de persoane”, a mai spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Maratonul Vaccinării - ediţia Bucureşti se desfăşoară în perioada 7 - 10 mai, în două locaţii, Sala Palatului şi Biblioteca Naţională, însumând 50 de fluxuri de vaccinare. Vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici