Opt cetăţeni români care s-au aflat la bordul navei de croazieră Grand Princess au revenit în ţară

  • La sosirea în ţară, cei 8 cetăţeni români au fost plasaţi în carantină într-o locaţie dedicată din Bucureşti.
  • De asemenea, MAE precizează că 14 cetăţeni români şi-au exprimat dorinţa de a rămâne în continuare la bordul navei Grand Princess.
  • Consulatul General al României la Los Angeles menţine legătura cu cetăţenii români care au rămas la bordul navei, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale.
775 afișări
Imaginea articolului Opt cetăţeni români care s-au aflat la bordul navei de croazieră Grand Princess au revenit în ţară

Opt cetăţeni români care s-au aflat la bordul navei de croazieră Grand Princess au revenit în ţară

Opt cetăţeni români care s-au aflat la bordul navei de croazieră Grand Princess, aflată în carantină în largul coastei californiene, au revenit în ţară cu un zbor pus la dispoziţie de autorităţile americane, în coordonarea Delegaţiei UE la Washington, informează Ministerul Afacerilor Externe. 

La sosirea în ţară, cei 8 cetăţeni români au fost plasaţi în carantină într-o locaţie dedicată din Bucureşti.

Operaţiunea a avit loc la data de 12 martie 2020, cu participarea mai multor state europene şi ca urmare a demersurilor întreprinse de Ministerul Afacerilor Externe prin intermediul Ambasadei României la Washington şi al Consulatului General al României la Los Angeles.

De asemenea, MAE precizează că 14 cetăţeni români şi-au exprimat dorinţa de a rămâne în continuare la bordul navei Grand Princess.

Consulatul General al României la Los Angeles menţine legătura cu cetăţenii români care au rămas la bordul navei, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici