Pe stradă poţi să bei cafeaua cum vrei tu, dar când intri în cafenea să ţi-o cumperi, poartă masca

  • Proprietar de cafenea: „Purtatul măştii este o responsabilitate colectivă”
  • Redeschiderii industriei HoReCa s-ar putea să depindă de modul cum ne protejăm acum, crede Anca Codreanu
  • Antreprenoarea aplică cu stricteţe regulile măştilor în cafenele ei
306 afișări
Imaginea articolului Pe stradă poţi să bei cafeaua cum vrei tu, dar când intri în cafenea să ţi-o cumperi, poartă masca

Sursa foto: Mediafaxfoto

Antreprenor din industria HoReCa, Anca Codreanu deţine două cafenele, iar angajaţii ei poarte măştile cu stricteţe. Nu este vorba doar de cei care pregătesc cafelele de la Beans&Dots, ci şi de cei care asigură partea de back-office.

„Toţi am purtat masca în timpul şedinţelor chiar dacă eram 3 oameni. Colegii mei din partea de back-office vin la birou şi poartă mască”, ne-a spus Anca.

„Nu e uşor să porţi mască, nu e simplu, dar pe măsură ce o porţi, te obişnuieşti. Angajaţii toţi poartă mască. Cred că regulile au fost făcute cu un scop şi cel puţin pentru o perioadă trebuie să le respectăm. Este o responsabilitate colectivă pe care o avem”, a mai adăugat ea.

E în regulă să nu purtăm măşti când suntem în spaţiile deschide, dar altfel, antreprenoarea crede în eficienţa de protecţie a acestora şi mai crede că deschiderea industriei care a fost atât de afectată de criza COVID 19, depinde de cât de bine vom şti să ne adaptăm şi să respectăm nişte reguli.

„Binele colectiv ar trebuie să primeze, cel puţin pentru o perioadă. Aşa cum ne protejăm în perioada asta, aşa vom putea fi deschişi în perioada următoare”, a explicat Anca Codreanu.

Momentan cafenele vând doar cafea pentru la pachet şi aşteaptă redeschiderea teraselor de la 1 iunie, însă nu ştiu încă regulile oficiale pentru a deschide, Guvernul tot întârzie emiterea lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici