Peste 20 de milioane de oameni din Beijing vor fi testaţi după ce au fost depistate peste 200 de cazuri în ultima săptămâna

  • Oficialii de la Beijing efectuează teste de acid nucleic asupra tuturor persoanelor implicate în procesul de livrare al alimentelor şi coletelor
  • Măsura face parte din eforturi pentru a reveni la un focar de coronavirus în capitala Chineză, a informat sâmbătă Beijing News, susţinut de stat.
1431 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de milioane de oameni din Beijing vor fi testaţi după ce au fost depistate peste 200 de cazuri în ultima săptămâna

Peste 20 de milioane de oameni din Beijing vor fi testaţi după ce au fost depistate peste 200 de cazuri în ultima săptămâna

Oficialii au extins testarea din oraş cu 20 de milioane după ce un număr de noi infecţii au apărut la o piaţă angro-alimentară a izbucnit săptămâna trecută. Noul focar este primul din Beijing în câteva luni, şi a depăşit acum cifrele de vârf anterioare de la începutul lunii februarie.

Testarea pentru COVID-19 s-a concentrat iniţial pe angajaţii şi locuitorii din apropierea pieţei Xinfadi. Ea a fost extinsă la scurt timp şi pentru oamenii care au făcut cumpărături acolo.

Acum oficialii vizează zeci de mii de persoane ce lucreazăîn domeniul livrărilor. Firma de livrare a alimentelor Meituan Dianping a confirmat vineri că toţi livratorii săi din Beijing vor fi testaţi, iar cei care au efectuat livrări în zone cu risc ridicat vor fi testaţi cu acid nucleic şi carantinaţi acasă timp de 14 zile.

Clienţii vor putea vizualiza detalii despre dezinfectarea pachetului de livrare şi temperatura curierului online, a spus Meituan pe contul său Wechat. Beijing News a spus că toţi curierii din oraş vor fi testaţi până săptămâna viitoare.

Beijingul a raportat vineri 22 de cazuri noi. Oraşul are peste 200 de infecţii cu transmitere locală începând cu data de 11 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici