Peste 200 de persoane vaccinate în primele 2 ore de la deschiderea centrului drive-thru din Deva

Peste 200 de persoane s-au vaccinat în primele două ore de la deschiderea primului centru drive-thru din România, care funcţionează de sâmbătă în parcarea unui centru comercial din Deva.

159 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de persoane vaccinate în primele 2 ore de la deschiderea centrului drive-thru din Deva

Peste 200 de persoane, vaccinate în primele 2 ore de la deschiderea centrului drive-thru din Deva

„În primele două ore de la deschidere s-au vaccinat peste 200 de persoane care au sosit cu autoturismele în parcarea complexului comercial, în zona amenajată în acest scop”, a transmis Prefectura Hunedoara.

În centru sunt funcţionale 4 fluxuri de vaccinare cu serul produs de „Pfizer BioNTech”.

Centrul de vaccinare direct din maşină are activitate zilnică, între orele 10.00 şi 19.00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici