Portugalia extinde restricţiile până pe 23 decembrie

  • Portugalia păstrează restricţiile până pe 23 decembrie
  • Preşedintele a declarat că oamenii se vor putea întâlni cu familiile de Crăciun
  • Portugalia a ajuns la 307 mii de cazuri de COVID-19 şi 4.700 de decese
360 afișări
Imaginea articolului Portugalia extinde restricţiile până pe 23 decembrie

Sursa foto: profimedia

Portugalia extinde restricţiile, dar nu uită să sărbătorească Crăciunul. Până pe 23 decembrie vor rămâne în picioare restricţiile. În ultimele săptămâni, în Portugalia a fost un lockdown parţial şi câteva regiuni cu măsuri stricte din cauza numărului mare de infectări. Portugalia a ajuns la 307 mii de cazuri de COVID-19 şi 4.700 de decese.

„Un regim mai puţin strict de Crăciun va permite familiilor să se întâlnească cu alte persoane, evitând totuşi să deschidă uşa unor situaţii scăpate de sub control care îi va costa scump două-trei săptămâni mai târziu, în ianuarie”, a declarat Marcelo Rebelo de Sousa, preşedintele Portugaliei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici